Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu: “Terörü halkımızın birliği yenecek”

Bu haberin fotoğrafı yok

Merkez ve 5 ilçe, 2 belde ve bazı köylerde ziyaretler yapan CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Halkımızın tek derdi terör. Huzur ve güven içinde yaşanacak bir Türkiye hepimizin özlemi” dedi.

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Halkımızın tek derdi, terör. İstedikleri sadece huzur ve güven içinde bir yaşam.  Ama bunu, terörü izlediği politikalarla ülkemizin başına bela eden AKP’nin sağlayamayacağı bir gerçektir” dedi.

TBMM’nin çalışmalarına ara vermesi sonrasında Giresun’a gelen Bektaşoğlu,  5 gün süresince, merkez, Bulancak, Espiye, Tirebolu, Eynesil, Görele ve Soğukpınar belde örgütlerinde toplantılar yaptıklarını, halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.  Bu ziyaretlerin TBMM’deki çalışmalarına katkı sunacağını belirten CHP milletvekili “Halkımız bize bazı hizmetler beklenti ve isteklerini dile getiriyor. Ama bunun yanı sıra, özellikle teröre karşı birlik ve beraberlik içinde olmamızın mesajını veriyor. Zaten Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda duyarlılığını ortaya koyuyor.  Bunu AKP’den ve diğer partilerden de bekliyoruz. Terör artık hepimizin ortak derdidir” dedi.

Önceki gün gerçekleşen teröre karşı birlik yürüyüşünü düzenleyen belediye, STK’ları ve katılanları kutlayan Bektaşoğlu “Giresunluların bu tavrı bütün Türkiye’ye örnek olacak niteliktedir” ifadesini kullandı.