Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu, “Terör iç savaş koşullarını hazırlıyor”

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Kayseri’deki terör saldırısı sonrasında yaptığı açıklamada terörün iç savaş koşullarını hazırladığını öne sürdü. Bektaşoğlu açıklamasında şöyle dedi: “Daha İstanbul’un acısı yüreklerimizde tazeyken, 44 şehidimize yanarken, hain terör örgütü bu sefer de Anadolu’nun orta yerinde, barış ve huzur kenti Kayseri’de tonlarca bomba patlatarak çarşı izni için birliklerinden ayrılan askerlerimizi bulundukları otobüste katlettiler. Bu son saldırı bir kez daha göstermiştir ki; ülkemizde kontrolden çıkmış, istihbarat kanallarını aşarak her yerde eylemler yapma imkan ve kabiliyetine sahip, ilişkileri karanlık terör güçleri var. Bu güçler tam bir ittifak içinde ülkemizi demokrasiden, cumhuriyetten uzaklaştırmakta, terör eylemlerini artırarak bir iç savaş sürecine taşımakta kararlılar. Ama başaramayacaklar ve kaybedecekler.”

Bektaşoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: ”Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da askerimize, polisimize, güvenlik güçlerimize ve halkımıza yönelen her saldırıyı kendimize yapılmış gibi kabul edeceğiz, milletçe birlik ve beraberlik içinde olacağız. Böylece terörün halkımızı ayrıştırma amacına ulaşmasını engelleyeceğiz.

Ancak, şu gerçeği de biliyoruz ki; terör ve terörizmi güçlendiren iç ve dış politikalardan vazgeçilmediği, hain katillere yardım ve yataklık edenler ve onların işbirlikçileri, yani her türlü sorumluluğu olanlar, zafiyet gösterenler,  ortaya çıkarılmadığı ve cezalandırılmadığı sürece; ülkemize barış ve huzur gelmeyecektir.

Bu kahpece saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınıyorum.    Bu saldırıda şehit olan Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadelede, sınır ötesi operasyonlarda destan yazan bu mavi bereli kahramanlarımızı Allahtan rahmet diliyorum.  Ruhları şadolsun.

Milletimizin başı sağolsun.”