Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Beklemeye devam ediyoruz”

Giresunspor Kulübü Başkanı Ali

Giresunspor Kulübü Başkanı Ali Sacit Eren, yurt çapında devam eden korona virüs tedbirlerine harfiyen uymaya büyük titizlik gösterdiklerini belirterek, “Ligler için artık net bir tarih bekliyoruz. Şu anda beklemekten başka bir çaremiz yok” dedi.

Liglerin başlama tarihi ile ilgili olarak federasyondan gelecek açıklamayı beklediklerini söyleyen başkan Eren, “Federasyon nasıl bir karar alacak? Bunu bilemiyoruz. Oyuncularımız hocamızın verdiği program doğrultusunda ev çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bu konuda fazla bir sıkıntımız yok, ancak böyle bir çalışma ne derece faydalı olur, onu tahmin edemiyoruz. Kulüp olarak karantinamız devam ediyor. Şimdilik beklemedeyiz” diyerek, ellerinden başka bir şey gelmediğini sözlerine ekledi.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, liglerin başlayıp-başlayamayacağı konusunu kestirmenin zor olduğunu belirterek, “TFF olarak lig şu tarihte başlayacak demek yanlış olur. Buna devletimizin belirli kurullarıyla birlikte karar vereceğiz. Bu konuda Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı ve Bilim Kurullarının hazırlayacakları raporlar çok önemli. Biz, federasyon olarak bunların ışığında hareket edeceğiz. Bu arada, UEFA’nın görüşünü de alacağız. Ligler için Mayıs’ın ilk haftasında yapacağımız değerlendirmede, maçların başlayıp-başlamayacağına dair bir sonuca varacağız. Liglerin başlaması raporlardan alınacak sonuçlar belirleyecek” şeklinde yorumda bulundu.