Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Yılmaz süresiz kadro dışı

Giresunspor yönetimi Osmanlıspor deplasmanından

Giresunspor yönetimi Osmanlıspor deplasmanından döner dönmez pazartesi akşamı olağanüstü toplandı. Yapılan toplantıda Osmanlıspor maçında saçma sapan bir kırmızı kart gören Bekir Yılmaz’ın süresiz olarak kadro dışı bırakılması kararı alındı. Bu karar yeşil beyazlı camiada ve spor kamuoyunda çok yerinde bir karar olarak değerlendirildi.

Giresunspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “15/03/2020 tarihinde oynanan Osmanlıspor-Giresunspor müsabakasının ilk yarısının sonuna doğru oyuncumuz Bekir Yılmaz’ın rakibine yapmış olduğu hareketi camiamız ve yönetim kurulumuz olarak tasvip etmiyoruz. Öncelikle Osmanlıspor camiasından ve Osmanlıspor oyuncusu Jovan Blagojevic’ten tüm samimiyetimizle özür dileriz.

Giresunspor Kulübü olarak önceliğimiz fair-play kurallarına uygun sportif başarıdır. Bu ilke ve duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi ve daima dik duruşumuzu sergileyeceğimizi tüm spor camiasına saygıyla sunarız.

Oyuncumuz Bekir Yılmaz’ın ise bu hareketinden dolayı yönetim kurulumuz tarafından oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını kamuoyuna saygıyla sunarız” denildi.