Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayraktar güven tazeledi

Bu haberin fotoğrafı yok

Fiskobirlik’in 76. Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Lütfi Bayraktar ile AK Parti Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu’nun yarıştığı genel kurulda 133 delegenin 78 oyunu alan Lütfi Bayraktar güven tazelerken, Günan Murat Hatipoğlu 45 oy aldı, 9 oyda geçersiz sayıldı.
Genel kurul öncesi konuşma yapan mevcut başkan Lütfi Bayraktar, “Biz gayrimenkul satmakla eleştiriliyoruz. Evet sattık. 150 milyon TL’lik gayrimenkul satıldı ama karşılığında 350 milyon TL borç ödendi. Her kongrede üretici borçları masaya yatırılırdı. Bugün üretici borçları gündemde yok. Bir dönem Fiskobirlik’in kendi gayrimenkulleri bile teminat olarak kabul edilmiyordu. Şimdi biz karşı kurumlardan teminat alıyoruz. Bu bir güven değil mi? Artık Fiskobirlik fındık alan, üreten bir kurumdur” dedi.

Bayraktar’ın ardından kürsüye gelen AK Parti Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu da yaptığı konuşmasında, “Mevcut yönetim kendileri tarafından başarılı bulunuyor. 8 yıldır yönetimde bulunan yönetimin yaptığı en iyi iş gayrimenkulleri satmak olmuştur. Satılanların yerine daha iyileri koyulamamış ve her geçen gün küçülen bir kurum haline gelmiştir. Bu yönetimin görevde bulunduğu süre içerisinde hükümet fındığa sonuna kadar sahip çıktı. TMO ile lisanslı depoculukla, Doğrudan Gelir Desteğiyle her alanda sahip çıktı.

Ancak bu nimetin bile şükrünü bilemeyen yönetim aleyhte açıklamalarda bulundu. Biz ise istişarelerle yönetime talip olduk. Kurumun bağlı olduğu bakanlıkla üreticilerimiz arasında köprü olacağız. Ancak sizler biz köprü falan istemiyoruz diyorsanız kararınıza saygı duyarım” dedi.