Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Batlamaspor sahaya indi

Giresun amatörünün köklü kulüplerinden

Giresun amatörünün köklü kulüplerinden Batlamaspor, 2022-2023 sezonuna iddialı girdi

Giresun Süper Amatör Küme ekiplerinden Batlamaspor, yeni sezon için kolları sıvadı.

Çarşamba akşamı 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde sahaya- inen Batlamaspor’da, Kulüp Başkanı Emrah Pekdemir, yeni sezonun ilk idmanı öncesinde teknik heyete ve oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Batlamaspor’da hedefin her zaman zirve olduğunu söyledi.

Yeni sezona iddialı gireceklerini ifade eden Pekdemir, “Batlamaspor büyük bir camia. Bizler yönetim olarak her zaman sizlerin yanınızdayız ve koşulsuz destekçiniziz. Sizlere güveniyoruz. Yepyeni bir kadro kurduk, aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızda olacak. Batlamaspor’un başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olsun” diye konuştu.

Pekdemir’in konuşmasının ardından sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Batlamaspor’da, futbolcuların oldukça hırslı, istekli ve moralli oldukları görüldü.

Batlamaspor’un yeni sezon kadrosunda şu isimler yer aldı; Ali Aydın, Mustafa İşcan, Bilal Dizdar, Bünyamin Çetin, Caner Cebeci, Çağlar Bahar, Doğukan Özdamar, Doğukan Akar, Mustafa Elmalı, Osman Alperen Sarı, Oğulcan Gaburga, Ozan Öztürk, Recep Çelebi, Tolgay Karakaya, Ufuk Gümüş, Yiğit Akyüz, Yunus Emre Genç, Uğur Karan, Nurtekin Yılmaz, Murat Yağmur, Murat Özerer.

Batlamaspor teknik heyeti de Ali Rıza Özdemir, Haldun Uzunahmetoğlu ve Bekir Harmanşah’tan oluştu.