Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başvurulardaki yüksek sayı Başkan Tütüncü’yü memnun etti

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Milletvekilliği aday adaylığı başvurularındaki aşırı ilginin “2015 genel seçimlerinde AK Parti’nin anayasayı tek başına değiştirecek çoğunluğu elde edeceğine” dair bir mesaj olduğunu vurguladı.

Başkan Tütüncü, makamında bütün aday adaylarının başvurusunu alırken sıralama belirlendikten sonra tüm aday adaylarına” 4-0 için haydi göreve çağrısında bulunacağız” dedi.

“HEPSİNE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Başvuran ve başvuracak olan bütün Milletvekili aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade eden Başkan Tütüncü, “İlk başvuran adayımızdan son başvuracak olan adayımıza kadar bütün hepsi bizim için aynıdır. Parti binamızda başvurularını kabul ederken de her biriyle aynı şekilde ilgilenmeye çalışıyoruz. Acil durumlar olmadığı müddetçe de başvuruları bizzat ben alıyorum, ben olmadığım zamanlarda ise görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız başvuruları alıyor” diye konuştu.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Teşkilat temayül yoklamalarının 28 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında olacağını hatırlatan Başkan Tütüncü , “Teşkilatlarımıza bu anlamda önemli görev düşmektedir, onlara güveniyoruz. Milletvekilliği aday adaylığı başvuru yapanlar da ve yapacak olduğuna dair ismi geçenler de bizler için kıymetli ve önemlidir. Biz büyük bir aileyiz bu ailenin fertleri olarak 7 Haziran genel seçimlerinde Giresun’daki hedefimize ‘4-0’ Allah’ın izniyle ulaşacağız.” şeklinde konuştu.