Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Başladığımız işi bitireceğiz”

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Bizi

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Bizi bugünlere getiren futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam, kalan üç maçta gerekli puanları toplayıp Giresunspor’un 44 yıllık Süper Lig özlemini dindireceğiz.”

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, kalan üç maçta gerekli puanları toplayıp şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.

Başladıkları işi bitireceklerini ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Lig çok uzun bir maraton ve biz bu uzun maratonun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ligde artık son üç haftaya girdik. Bu hafta deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geleceğiz. Peşinden evimizde Akhisarspor’u konuk edeceğiz, son hafta Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağımız maçla sezonu tamamlayacağız. Şuanda 2 puan farkla lider durumdayız. Kalan üç maçta bu 2 puanlık farkı korumak ve 44 yıllık Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz. Camia olarak tamamen şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Bizi bugünlere getiren oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızın da destekleriyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.