Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan’dan Müdürlere, “Kaynakları iyi kullanın” talimatı

Belediye Başkanı Kerim Aksu,

Belediye Başkanı Kerim Aksu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yaptığı toplantıda, yatırımlar, projeler ile gündemdeki konuları değerlendirdi. Belediye Başkanlık makamında önce başkan yardımcıları ile görüşen Belediye Başkanı Kerim Aksu daha sonra birim müdürlerini toplantıya davet etti. Müdürlerden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Aksu, kendi görüşlerinde paylaştı.

Cumhuriyet Meydanı, Kazancılar Yokuşu projelerinin tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Kerim Aksu, doğalgaz ve altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapıların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Kerim Aksu müdürlere hitaben yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Yıllardır hizmet gitmeyen mahallere, yollara el attık. Topal Sokak, Fatih Caddesi yeniden düzenleniyor. Her birim çalışmalarını takip ve koordine edecek. Her alanda tasarruf istiyorum.

Hizmetler aksamadan kaynakları en verimli şekilde değerlendirmeliyiz. Biz halkın parasını kullanıyoruz. Yaptığımız tasarruflar çok önemli. Kaynak yoksa hizmet üretemezsiniz. Bir yıl önce sizlerle Cumhuriyet Meydanı, Kazancılar Yoluşu, dolmuş terminalini konuşmuştuk. Bu gün bunlar tamamlandı. 2016 yılında belediye tarihinin en fazla asfalt yolunu yaptık. Bunlar kaynakla oluyor. Önümüzde Gedikkaya ve Sokakbaşı Kültür Merkezi Projeleri var. Çalışmalar devam ediyor. Bu makamlar gelip geçicidir, önemli olan eserler bırakmaktır. Biz bina yapımını değil, meydanlar yapmayı tercih ediyoruz. Bir kenti binalar değil, meydanlar kalkındırır. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin önceliği halkın memnuniyetini yükseltmektir.” Başkan Kerim Aksu, her müdürlüğün çalışmaları, takip ettiği işler ve personel durumunu rapor halinde tarafına bildirilmesini istedi.