Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkandan ‘KAR’ savunması!

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yoğun kar sonrası kendisine ve belediyeye yönelik yapılan eleştirileri düzenlediği basın toplantısında cevaplandırdı. Başkan Aksu, yoğun karla mücadele eden belediye, Özel İdare ve Aksa ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Aksu, isim vermeden kendisi için “Karla mücadele de sınıfta kaldı” diye konuşan AK Parti İl Başkanı Tütüncü’ye cevap vererek, “İyi ki bu arkadaş öğretmen değil, yoksa herkesi sınıfta bırakırdı” diye konuştu.

Giresun’u ve bölgeyi etkisi altına alan ve hayatı felç eden geçen haftaki yoğun kar yağışını Giresun Belediye Başkanı kerim aksu dün düzenlediği basın toplantısı ile masaya yatardı. Başkan Aksu, Giresun merkeze bu kadar yoğunlukta ki karın 1965 yılında yağdığını belirterek, “İlk günden itibaren belediye, Özel İdare ve aksa ekipleri can siperhane çalıştılar ben hepsine teşekkür ediyorum. Kar’ın siyaseti olmaz, kardan siyaset yapanlar kar eriyince kaybolur giderler” dedi.
“İYİ Kİ ÖĞRETMEN OLMAMIŞ”
Belediye Başkanı kerim Aksu, karla yeterince mücadele etmediği için kendisini eleştiren ve “Belediye Başkanı sınıfta kaldı” diyen AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye cevap vererek” İyi ki o arkadaş öğretmen olmamış, yoksa herkesi sınıfta bırakırdı” dedi.
Aksu, “Beni eleştiren o arkadaş şöyle köylere bir dönüp bakmalı, kaç köyde elektrik yok, yollar kapalı. Ama o arkadaşın işi de eleştirmek tabi ki, yapacak tabi ki” diye konuştu.
Aksu,  yoğun kara rağmen toplu taşıt araçlarının çalıştığını, tüm ana arterleri açık tuttuklarını, elektrik kesintileri yüzünden bazı bölgelere 4-5 saat su verilmemesinden başka bir sıkıntı yaşanmadığını ifade etti.