Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yakar’dan Eğitim-Öğretim yılı mesajı

Bulancak Belediye Başkanı Recep

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 18 Eylül’de başlayan 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Yakar, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Bulancak Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.

Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.