Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremzedelere sahip çıkalım

Bulancak Belediyesi, 11 ilde

Bulancak Belediyesi, 11 ilde yaşanan asrın afetinin ardından tüm gücüyle ve Bulancak halkının destekleriyle birlikte deprem bölgesine koştu.

Deprem yardımları devam ederken, evi yıkılan depremzedelere de kucak açan Bulancak, deprem bölgesinden Giresun’a gelen 207 ailede toplam 909 depremzedeyi ilçede ağırlıyor. Gelmeye devam eden ailelerle sayının daha da artması bekleniyor.

Bulancak Kaymakamlığı ve belediyenin imkanlarıyla, Bulancak halkının destekleriyle depremzedelerin tüm ihtiyaçları giderilirken ev ve barınma ihtiyaçları da karşılanıyor.

“HAYDİ BULANCAK DEPREMZEDE KARDEŞLERİNE SAHİP ÇIK”

Konu hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak halkına çağrıda bulunarak şunları söyledi; “Çok büyük bir afet yaşadık. Ülkemizde yaşanan asrın afetinin yaralarını sarmak için devletimiz, milletimiz el ele çalışıyor. Depremin olduğu gün hemen organize olarak ekiplerimizi deprem bölgesine yolladık. Şimdide 909 depremzede kardeşimizi ilçemizde misafir ediyoruz. Belediye olarak elimizden geldiği kadar bu kardeşlerimizin yardımına yetişmeye çalışıyoruz. Bulancak halkına çağrım imkanı ölçüsünde tüm vatandaşlarımızın bu kardeşlerimizi kardeş aile kabul ederek destek vermesidir. Bugün onlara yarın bize! Bu zor günlerde kenetlenerek sıkıntıları aşacağız. Depremzede misafirlerimize yardımcı olmak, evlerini açmak isteyen vatandaşlarımızın belediyemize başvurmalarını rica ediyorum. Bulancak halkının misafirperverliğini göstereceğimize inanıyorum.”