Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şenlikoğlu sağlık çalışanları unutmadı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Aksu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen programda doktorlarla bir araya geldi.

Başkan Şenlikoğlu buluşmada doktorlarla sohbet edip bu anlamlı günleri kutlanırken, doktorlara Giresun Belediyesi personeli tarafından karanfil hediye edildi.

Diğer yandan, Giresun Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle şehirdeki hastaneleri ziyaret ederek, vatandaşların sağlığı için gece gündüz demeden çalışan doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Ziyaretlerde, belediye görevlileri tarafından toplum sağlığı için özveriyle çalışan doktorlara ve sağlık çalışanlarına kahve ve çikolata ikram edilerek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun selamları iletildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Türkiye’de asrın afetinin yaşadığını belirterek: “Depremin açtığı yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Böyle bir durumda bir nebze de olsa sağlıkçıların oynadığı rolü de göz önüne alarak Tıp Bayramlarını kutlamak için kendilerini ziyaret ettik. Fedakarca çalışan ve sağlığımızı koruyan doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz. Hayatlarından, ailelerinden, çocuklarından ve sevdiklerinden feragat ederek sağlığımız için yoğun mesai harcayan her bir sağlık çalışanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.