Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şenlikoğlu muhtarlarla buluştu

Giresun Kalesinde mahalle muhtarlarıyla

Giresun Kalesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Şenlikoğlu; “Bu toplantılarla sizlerle daha iyi iletişim kurup, devamlı dirsek temasında bulunarak hizmet anlayışımızı hiç kimseyi kimseden ayırmadan yapıyoruz. 7 gün 24 saat halkımızın emrindeyiz” dedi.

TALEPLERİ DİNLEDİ, TALİMATI VERDİ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, dün mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Kalede hizmete başlayan belediyeye ait yeni sosyal tesiste gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden ve Abdurrahman Demirel ile birlikte birim müdürleri de katıldı. Toplantıda muhtarların taleplerini ilgili birim müdürleri not alırken, Başkan Şenlikoğlu da sorunların zaman geçirmeden giderilmesi talimatı verdi.

HALKA HİZMETTE SINIR YOK

Muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını anlatan Başkan Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada; “Yaşadığımız uzun pandemi sürecine rağmen 28 mahallemizin tamamına hizmet etmeyi sürdürdük. Hep birlikte muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, personellerimizle Giresun halkına hizmet etmek için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz” dedi. Şenlikoğlu, muhtarların mahallelerdeki ihtiyaçlarının yerinde belirlendiğinin ve yerinde giderildiğinin de altını çizdi.

MUHTARLARA ANLAMLI HEDİYE

Giresunspor’un en büyük destekçilerinden biri olan Şenlikoğlu, dünkü toplantıda belediye ve 28 mahalle muhtarı olarak Giresunspor’a geçtiğimiz yıl verilen desteğin Süper Lig’le sonuçlandığını kaydetti. Şenlikoğlu, verilen desteğin bu yıl da devam edeceğini belirterek, muhtarlara Giresunspor atkısı hediye etti.

ŞAHİN; “ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Giresun Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile yaptıkları toplantının çok faydalı geçtiğini vurgulayarak: “Bugün mahallelerimizin sorunlarını konuştuk ve çok güzel cevaplar aldık. Başkanımız ile zaten sürekli diyalog halindeyiz. Bugün ise hem başkanımızla hem de muhtar arkadaşlarımızla beraber olduk, sorunlarımızı, taleplerimizi konuştuk. Bizleri misafir ettiği için Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dedi.