Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erener başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Görele Belediye Başkanı Tolga

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, okullar arası yapılan kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek, ödüllendirdi.
Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan ve Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit olan şehidimiz Teğmen Furkan Yayla’nın cenaze töreni nedeniyle iptal edilen programda ödülleri verilecek olan öğrencileri Görele Belediye Başkanı Tolga Erener makamında kabul etti.

Kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Erener, daha sonra öğrencilere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, okul müdürleri ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı törenle ödüllerini verdi.

Başkanımız Erener, öğrencilere hayatları boyunca başarılar dileyerek, “İlçemiz ne yazık ki kurtuluşunun olduğu gün DEAŞ mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit olan şehidimiz Teğmen Furkan Yayla’yı son yolculuğuna uğurladı. Ben şehidimize tekrar Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. İlçemizin kurtuluş gününde verecek olduğumuz ödüllerinizi programımızı iptal ettiğimizden dolayı sizlere bugün takdim etmek zorunda kaldık. Ben sizlere hayatınız boyunca başarılar diliyorum” dedi.  Başkan Erener, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.