Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu çalışmaları değerlendirdi

Belediye Başkanı Kerim Aksu,

Belediye Başkanı Kerim Aksu, birim müdürleri ile bir toplantı yaparak projeleri, çalışmaları ve yılsonuna kadar yapılacak işleri değerlendirdi.
Müdürlerin bağlı olduğu başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Kerim Aksu, büyük bir baskı ve engellemelere rağmen hizmet ürettiklerine vurgu yaparak şunları dile getirdi; “Kamu kurumları projelerimize destek olmayı bırakın, komik bahaneler üreterek bizi engellemeye çalışıyorlar. Bunun için bizler daha fazla çalışmak, bu engelleri aşmak zorundayız. Her müdürlük alanına giren projeleri titizlikle takip etmeli.  Zorlandığınız, aşamadığınız konularda başkan yardımcılarını, beni 24 saat arayabilirsiniz.  Bu şehre yaptığımız hizmetler, geleceğe bırakacağımız eserler olacaktır. Bu şehri beraber yönetiyoruz. Beraber kol kola görevimizi yerine getireceğiz. Sizlerden vatandaşın taleplerini titizlikle takip etmenizi istiyorum.”
Başkan Kerim Aksu, yılsonuna kadar devam eden projelerin tamamlanması için gereken ihtiyaçların tespit edilerek ilgili başkan yardımcılarına ve kendisine iletilmesini istedi. Toplantıya katılan başkan yardımcıları ve müdürler görüşlerini Başkan Aksu’ya ilettiler.