Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı olmak istiyoruz

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da,

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, Erzurum’da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Keleş, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Yoğun ve disiplinli çalışıyoruz. Fiziksel ve mental olarak istediğimiz seviyeye gelmek için büyük çaba harcıyoruz. Oyuncularımızın kampta sergiledikleri performanstan memnunum. Aramıza yeni katılan oyuncular var, yeni gelenlerde olacak. Eskilerle yenilerin uyum sürecini asgariye indirmeye çalışıyoruz. Zamanla istediğimiz seviyeye geleceğiz” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Keleş; “Savaşçı, mücadeleci, alternatifli ve 25-26 yaş ortalamasında bir kadro kurmak istiyoruz. Bu doğrultuda transfer listemizde bulunan isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Birinci bölge için bir solbek arayışımız var, orta sahaya ve forvete de takviye yapacağız. Bünyemize katacağımız isimlerin çok yönlü olmasına dikkat ediyoruz. Amacımız oyunu iki yönlü domine eden bir takım kurmak ve Süper Lig’de başarılı olmak. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

Keleş, federasyonun yabancı oyuncu sayısı, yerli futbolcu kontenjanı ve 1997 doğumlu üzerindeki 4 alt yapı oyuncusu mecburiyeti şartlarının transferde tüm kulüpleri olduğu gibi kendilerini de olumsuz etkilediğini sözlerine ekledi.