Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balayı için en fazla tercih edilen yerler

Bu haberin fotoğrafı yok

Yapılan bir araştırmaya göre evlenecek çiftlerin büyük çoğunluğu balayını geçirmek için yurt dışını tercih ediyor. Son yıllarda yurtdışı balayı turları için yoğun bir talep gören turizm şirketleri de balayı paket ve programlarını arttırıyor.

Cazip Yurtdışı Balayı Turları

Yıl boyu sıcak ve tropik iklim nedeni ile hava muhalefeti riski yaşanmayan bölgelerin denizi, kumu, güneşi, olağanüstü güzellikleri ile geçirilen belki de bir daha fırsat bulamayacağınız balayı seyahati için turizm şirketlerinin cazip ve ekonomik paket turları mevcut.

Farklı kültürler, yeni heyecanlar ve keşifler için düğünden sonra Maldivler, Havai, Phuket, Bali, Zanzibar ve Cape Verde gibi egzotik adalar, Yunan Adaları ve Avrupa balayı için en fazla tercih edilen seyahat rotaları!

Uzakdoğu ülkelerinin ve egzotik adaların çoğu Türkiye’den vize istemiyor. Vize sıkıntısı olmayan Karadağ ve Montenegro gibi Balkan yurtdışı balayı turları ya da Dubai farklı alternatifler olarak değerlendirilebilir.

Tercihiniz neresi olursa olsun, balayı paketlerinin, yurt içi veya yurtdışı turlarının ortak noktası programlı bir seyahat ve sizin rahatınızı düşünen birilerinin sürekli etrafınızda olması. Bu özel zamanı en iyi şekilde değerlendirmeniz için http://dugunmevsimi.com/balayi-turlari sayfasına bir kaç dakikanızı ayırın…