Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeşehir Koleji, Giresunspor’a sponsor oldu

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu

Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel; “Giresun Valisi Enver Ünlü’ye ve Giresun’umuzun saygıdeğer ismi, şehrimizi üstlendiği görevlerle her zaman gururlandıran Bakanımız Nurettin Canikli’ye de hem bu sponsorluğumuza vesile oldukları için hem de ilimiz adına gösterdikleri tüm çabalar, gayretler için çok çok teşekkür ederim.”

Bahçeşehir Koleji, sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla Giresunspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bahçeşehir Koleji, TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Giresunspor’un sırt reklamı sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşmasının imzaları İzmir’de, Giresunspor’un Menemen Belediyespor ile oynayacağı maçtan hemen önce atıldı.

Sponsorluk anlaşmasının duyurulduğu basın toplantısında konuşan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, “Dünyayı saran virüs salgını sebebiyle her alanda olduğu gibi futbol camiası da zor bir süreçten geçiyor. Giresunspor Kulübü olarak bizler de diğer kulüplerimiz gibi pandemi sürecinde maçlarımızı seyircisiz oynadık. Bu durum sponsorluk destekleri ve taraftar desteği noktasında bizleri oldukça zor bir duruma düşürdü. Böylesine zor bir dönemde Türkiye ve Avrupa’nın en büyük eğitim kurumu olan Bahçeşehir Koleji takımımızın forma sırt sponsoru oldu. Kendilerine yaşadığımız bu zorlu süreçte bize sponsor olarak takımımızın yürüdüğü hedefte sağlayacak oldukları anlamlı katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Giresunlu iş insanı, Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ise, Giresunspor’a yapılan her yatırımın aslında Giresun’a yapıldığını vurgulayarak, “Karşımızda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Giresunspor varken, biz de elimizi taşın altına koymak, kulübü destelemek istedik. Giresunspor, Giresun’un önemli bir yerel değeridir. Sahip çıkmak da hepimizin, tüm Giresunluların önemli bir görevidir. Giresunspor’un elde edeceği her başarı, her galibiyet, bu memleketin tanınmasına, bu memlekete gelecek yatırıma ve daha birçok şeye katkı sağlayacaktır. Bu noktada, Giresun Valisi Enver Ünlü’ye ve Giresun’umuzun saygıdeğer ismi, şehrimizi üstlendiği görevlerle her zaman gururlandıran Bakanımız Nurettin Canikli’ye de hem bu sponsorluğumuza vesile oldukları için hem de ilimiz adına gösterdikleri tüm çabalar, gayretler için çok çok teşekkür ederim” diye konuştu.