Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayın okulları ödüllerini aldı

Giresun’da Milli Eğitim Müdürlüğü

Giresun’da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl düzenlenen “Ayın okulu” projesi ödül töreni yapıldı.

Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın da katıldığı ödül töreninde merkez ilçede üç, ilçelerde ikişer okul olmak üzere toplam 33 okul “Ayın Okulu” ödülünü almaya hak kazandı.

 Okullardaki hizmet sunum standartlarını tespit etmek, takip etmek ve iyileştirmeye açık alanlarla ilgili çalışma yapmak amacıyla il genelinde tüm ilçelerde eş zamanlı yürütülen “Ayın Okulu” projesi kapsamında 377 okul her ay 35 kriterle değerlendirildi. Ayın okulu seçilen 33 okulu kutlayarak ödüllerini veren Vali Sarıfakıoğulları, projede emeği geçenleri ve yarışmaya katılan okulları kutladı.

Vali Sarıfakıoğulları “Bu tarz projelerle rekabet edebilir, yarışabilir bir yapı oluşturma hedefindeyiz. Rekabet etmekten, yarışmaktan korkmayalım. Yaşamın içinde bu var. Öğrencilerimiz üniversite sınavlarına girerken yarışıyorlar, yine bizler bulunduğumuz konumlara gelirken hep yarışarak geldik. Yarışmalar sonucunda kazanmak kadar kaybetmenin de, birinci olmak kadar ikinci, üçüncü, sonuncu olmanın da olduğunu beyinlere nakşettirmeleriz. Birinci olmak kadar sonuncu olmanın da doğal olduğunu ve hiçbir şeyin sonu olmadığını unutmamalı” diye konuştu.