Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’dan 1000 kişilik yurt müjdesi

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Toki aracılığı ile Giresun’a 1000 kişilik yurt binası yapılacağı müjdesini verdi. Aydın, Toki’nin yapacağı yurt binasının 40 milyon liraya mal olacağını ve proje ihalesinin 10 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyledi. Aydın, Gaziler Mahallesinde 63 bin 745 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yurt binasının tamamlanmasıyla ilimizdeki yükseköğretim öğrencilerinin barınma sorunlarının çözümüne önemli neşter vurulmuş olunacağını kaydetti.

Hasan Aydın yaptığı basın açıklamasında şöyle dedi: “AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren ilimizde yaşanan değişim ve dönüşümlerden birisi de yükseköğretim alt yapısının geliştirilmesi noktasında yaşanmaktadır. “28 Günde 28 Proje” konsepti içerisinde yer alan yeni yurtların ilimize kazandırılması süreci hızla devam etmekte.

AK Parti iktidarı öncesi sınırlı sayıda olan öğrenci yurtlarımız, son yıllarda hizmete açımını sağladığımız binalarla yüzlerce öğrencimize barınma imkanı sağlamakta. Son yıllarda ilimize gelen öğrenci sayısında yaşanan artışa orantılı olarak yurtlarımızı sayısını da artırmayı hedefindeyiz.

Bu bağlamda, Keşap ilçemizde geçtiğimiz dönemlerde 75+75 kişilik yükseköğretim yurdumuzu hizmete açtık. Giresun merkezde yine özel bir firmadan öğrencilerimizin hizmetinde kullanılmak üzere yurt binası kiraladık. Bu binanın en kısa zamanda hazır hale getirilmesi için çalışmalar hızla sürüyor.

Bunların yanı sıra öğrencilerimize ve halkımıza yeni bir yurt binası müjdesini de vermek istiyorum. AK Parti ailesi olarak, 2002 yılından bu yana AK Parti hükümetlerimize sağladığı inanılmaz desteklerin karşılığı olarak hayal gören değil, hayalleri gerçeğe dönüştüren bir anlayışla Giresun halkına hizmet etmeye devam etmekteyiz.

Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz “imkansız”, “hayal”, ”yapılamaz” denilen eğitimden sağlığa, ulaşımdan haberleşmeye kadar birçok hizmeti Giresun’umuza kazandırmanın hizmetine sunmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin halkımız için yeterli görmüyor, daha da fazlasını, imkansız gibi görünenleri ilimize kazandırmak için gece gündüz çabalıyoruz. Çünkü halkımız en iyisine ve en güzeline layıktır. Onların verdiği emaneti, onlara çalışma yolunda kullanmaya devam edeceğiz.

Giresun halkı ve özellikle AK Parti’yi Giresun’a yatırım kazandırmamakla itham eden muhalefet partileri bizi yakından izlemeye devam etsin.”