Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da aday adaylığı başvurusunu yaptı

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti eski milletvekili Hasan Aydın, partisinden milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvuru formunu İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’ye teslim eden Hasan Aydın, “Partimizin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren bugüne kadar olan süre zarfında çeşitli kademelerde görev yaptığım AK Parti’den yeniden milletvekili aday adayı olma gururunu, heyecanını ve onurunu tekrar yaşıyorum. Siyasi geçmişimiz ve birikimimizin yanı sıra, milletvekilliği görevimizin de verdiği tecrübe ile Giresun ve Giresunlumuza yönelik hizmetlerimizi artırarak devam ettirmek en büyük hedefimiz olacaktır.

Geçmişte yaptıklarımız ise ortada. Gerek milletvekilliğim, gerekse de il başkanlıkları dönemlerimde Giresun’da, hayalleri birlikte gerçeğe dönüştüren projelere imza attık.

İnşallah bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan kimsenin şüphesi asla olmasın. Çünkü bizim sözümüz, taahhüdümüzdür. AK Parti camiası olarak yaklaşmakta olan 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için tarihi öneme sahip bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde 13 yıla yakın iktidarımız dönemin de ülkemiz ve milletimiz için her alanda çok önemli ve tarihi hizmetler yapıldı, bundan sonrada hizmetler artarak devam edecektir” dedi.