Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın, “Partimize ilgi milletimizin göstergesidir”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Milletvekili Hasan Aydın partilerine olan ilgiyi “Milletimizin ilgisini yansıtıyor” şeklinde yorumladı. Aydın açıklamasında” Milletin partisi olan AK Parti’ye tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de milletvekilliği aday adaylığı için adeta talep patlaması yaşandı.

2011 Genel Seçimlerinde 34 olan milletvekili aday adaylığı sayısı önümüzdeki seçimde 51’e ulaştı. Ortaya çıkan bu tablo partimizin milletimiz tarafından ne kadar önemsendiğinin önemli göstergesidir.

Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızın sayısının fazla olması partimizde büyük bir hareketlilik ve heyecan yaşanmasına da neden olmuştur.

İnşallah bu heyecan 7 Haziran akşamına kadar devam eder. Milletimize hizmet yolunda samimi olarak yola çıkan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: “AK Partinin kuruluşunun üzerinden yaklaşık olarak 13 yıldan fazla zaman geçti. 2001 yılında ülkemizde her alanda büyük sıkıntıların yaşandığını en iyi şekilde bilen aziz milletimizdir. Ekonomik ve siyasi istikrar dibe vurmuş, her alanda güven kaybolmuş, hukuk ve insan hakları alanlarındaki ihlaller tavan yapmış, uluslararası alanda itibar erozyonuna uğramış bir ülke tablosu ortaya çıkmıştı.

İşte böyle bir ortamda “milletin derdine çare, yine milletimizin kendi bünyesinden çıkıyordu” 14 Ağustos 2001 tarihinde milletin partisi “yeter sözde milletin, kararda milletin ” diyen AK Parti,  milletimiz tarafından Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kuruluyordu.

Milletimize hizmet etmeyi kendine temel amaç edinmiş partimiz birçok olumsuz şartlara rağmen 3 Mayıs 2002’de yapılan seçimlerde, milletimizin desteğini alarak tek başına iktidar olmayı başarmıştır. Bu başarının mimarı her zaman olduğu gibi aziz Türk milletidir.

Hükümetimiz öncelikle kaybolan güven ve istikrar ortamını yeniden tesis ederek çalışmalarına başladı.

Ülkemizde ve ülkemiz dışında oluşan birçok olumsuz gelişmelerin üstesinden gelindiği gibi, ülkemizin her alanda kalkınması ve gelişmesi için çok önemli hizmetlerin gerçekleşmesi sağlanmıştır.

Partimizin diğer siyasi partilerden çok önemli farklılıkları olmasından dolayı 2002 den bu tarafa yapılan 3 genel, 3 yerel, 2 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimlerinden oy oranlarını artırarak hep başarılı olarak çıkmıştır. Bu başarı tablosunun 7 Haziran seçimlerinde de devam edeceğine inanıyorum.

Ayrıca şunu da unutmamak gerekir; AK Parti bünyesinden üç başbakan, iki cumhurbaşkanı çıkaran büyük bir partidir.

Cumhuriyet tarihimiz boyunca aralıksız olarak en uzun iktidarda kalan yegâne partidir.

Elbette ki, bu başarının önemli sırları vardır. Ak parti gücünü birtakım odaklardan alan değil, aziz milletinden alan partidir. Ak parti kadroları kendini milletin efendisi değil milletin hizmetkârı olarak gören kadroların partisidir.

Millete el öptüren değil, milletin elinin öpülmesinin esas olduğunu kendisine amaç edinmiştir. Kısaca milletiyle her alanda beraber yürümeyi becerebilmek gerekir.

Kuruluşundan bu güne sayın Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde başarıdan başarıya koşan ak kadrolar, bundan sonraki dönemde de genel başkanımız başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için canla başla milletimizin hizmetinde çalışmaya devam edecektir.”