Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekilliği seçimleri

28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için başvurusunu yapan AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, yeni zaferler için yola çıktığını kaydetti.

AK Parti Giresun Milletvekilliği aday adaylığı için, Belediye meclis üyeliğinden istifa ederek, AK Parti İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan Berrin Aydın, bu kutlu yolda AK Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğini açıkladı.

Bir yandan AK Parti Giresun Kadın Kolları Başkanlığı görevini de sürdürecek olan Berrin Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, “Değerli Dostlarım, Kıymetli Hemşerilerim, AK Parti Genel Merkezimizce milletvekilliği aday adaylığı başvuru sürecinin başlamasıyla, Belediye Meclisi Üyeliğinden istifamın ardından, Partimizin İl Başkanlığında İl Başkanımız Sn. Mete Bahadır Yılmaz’a 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için gerekli olan evraklarımı teslim ettim. Her daim gece gündüz demeden hizmet ettiğim AK Sevdaya bu yolda da hizmet etmekten onur ve şeref duydum, duymaya da devam edeceğimi siz değerli Giresunlu hemşerilerime bildirmek istiyorum” dedi.