Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Askıda Gıda” kampanyasına büyük destek

Giresun Valisi Enver Ünlü,

Giresun Valisi Enver Ünlü, “Askıda Gıda” kampanyasına destek veren zincir marketlere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için Vali Ünlü tarafından başlatılan “Askıda Gıda” kampanyası büyük ilgi gördü.

Kampanya kapsamında anlaşmalı iş yerlerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren Vali Ünlü, ziyaretiyle ilgili olarak “İşbirliği yapan marketlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Depremzede kardeşlerimiz için Valiliğimizle anlaşmalı iş yerlerinden alacağınız ürünlerle siz de destek olabilirsiniz. Paylaşmak en büyük zenginliktir” cümlelerine yer verdi.

ASKIDA GIDA DEPREMZEDE KARDEŞLERİNE DESTEK OL!

“Askıda Gıda” kampanyası kapsamında Giresun’da hizmet veren zincir marketler ile (Tarım Kredi Kooparatif Marketleri 6’sı ilçelerde olmak üzere 11 şube, Afta Market 1’i Bulancak ilçesinde olmak üzere 8 şube, Apaydın Market 1’i Bulancak ilçesinde olmak üzere 7 şube, Fiskomar 8’i ilçelerde olmak üzere 18 şube ve Bulancak ilçesindeki 2 şube Haşim Market) Giresun Valiliği arasında “Depremden Etkilenen İllerimizde Yaşayan Vatandaşlarımıza Yardım Amacıyla Askıda İhtiyaç Malzemesi Temini Protokolü” imzalandı.

Giresun Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Askıda Gıda” kampanyasında imzalanan protokol altı ay süreyle geçerli olmakla birlikte; olağanüstü halde ve seferde, tabii afetlerde ve yangınlarda uğranılacak felaketi gidermek, dayanışma duygusunu geliştirmek, deprem bölgesindeki acil ihtiyaçları kısmen de olsa gidermek maksadıyla kurumlar arasında karşılıklı yardım ve iş birliğinin sağlanmasını amaçlanıyor.

Kampanya kapsamında “Askıda Gıda Depremzede Kardeşlerine Destek Ol!” afişini gördüğünüz marketlerden Valiliğimize teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istediğiniz kadar satın alarak marketlerde (emanete) bırakabilirsiniz. Valiliğimiz ile anlaşması olan marketlerden satın aldığınız ürünler görevlilerimizce marketlerden teslim alınarak depremzede kardeşlerimize ulaştırılacaktır” ifadelerine yer verildi.