Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alucra Turan Bulutçu MYO Sekreterliğine Alacahan atandı

Giresun Üniversitesi Alucra Turan

Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulunda uzun yıllardır pasif etkisiz konumda olan Yüksekokul Sekreterliğine önemli bir atama gerçekleşti.

İlçemiz Alucra’da yaklaşık 14 yıldır çeşitli kurumlarında memur olarak görevini yapan Recai Alacahan, Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu sekreterliğine atandı.

Atanması ile ilgili “Bu görevi bana layık gören Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’a, Üniversite rektör yardımcılarımıza, yüksekokul müdürümüz Uğur Bellikli hocama yüksekokul müdür yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Akif Sarı ve Öğr. Gör. Yunus Şentürk hocalarıma şükranlarımı sunuyorum. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde bizden önceki yapılanların üzerine katarak eğitimde başarı grafiğimizi daha yukarılara taşıyacağız” dedi.
Alucra Turan Bulutçu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Bellikli ise Recai Alacahan’a yeni görevinde başarılar dileyerek; “Umarım bir an önce salgın ülkemizde ve tüm dünyada biter ve yeni yüksekokul sekreterimizle okulumuzun gelişimi için daha çok çaba sarf ederek nice başarılara ulaşırız” diye konuştu.