Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Almanya’ya gidecek gençler kurayla belirlendi

Giresun Belediyesi tarafından yürütülen

Giresun Belediyesi tarafından yürütülen Beyaz Çelik Köprü Projesi kapsamında 8 günlüğüne Almanya’ya götürülecek 15 genç kura ile belirlendi.
Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Gençlik Birimi tarafından yürütülen proje ile Almanya’ya gitmek isteyen gençler başvurularını yaptılar. Toplam 59 gencin yapmış olduğu başvuruda, 2-6 Haziran 2017 tarihleri arasında Giresun’da bulunan gençlerle yüz yüze, Giresun dışında olan gençlerle ise İnternet üzerinden görüntülü olarak görüşmeler gerçekleştirildi. Yapılan görüşmeler sonucunda 27 genç mülakatları geçerek kura çekimine katılmaya hak kazandı. 27 genç arasında yapılan kura çekiminde ise 8 kız 7 erkek olmak üzere toplan 15 genç Almanya’ya gitme fırsatını elde ederken, seçilen 15 gencin içinde mazeretleri sebebiyle gelemeyeceklerin yerine ise yedek olarak 3 kız 3 erkek kura ile belirlendi.
8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:00’te Giresun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kuranın çekilişlerini Giresun Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Hilmi Erzincan ile Belediye Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel yaptı. Kura çekimine Plan ve Proje Müdürlüğü Gençlik Birimi sorumluları, öğrenciler ve velileri katıldı.
25 Temmuz – 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Duisburg şehrinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında Giresunlu gençler Alman arkadaşlarıyla beraber olacaklar.
Yapılan kura çekiminde Almaya’ya gitmeyi hak kazanan isimler şu şekilde;
KIZLAR (ASİL)
Beyza TÜTÜNCÜ
Büşra TÜRKOĞLU
Merve GÜRBÜZ
Dilan DÜDÜKÇÜ
Nagihan TURGUT
Kübra Nur DEMİRALP
Naren ÇOBAN
Gamze MEMİŞ
(YEDEK)
Hatice GÜNAYDIN
Ayliz DAMCI
Nisa BAYRAKOĞLU

ERKEKLER (ASİL)
Yiğit ELMALI
Alper Fatih AKKUŞ
Selçuk YILMAZ
Emre Çağrı KARAMAN
Yağızhan DİZDAR
Gökalp CANİKLİOĞLU
Oktay TURGUT
(YEDEK)
Mustafa OTURAK
Görkem ALTAY
Berkay Onat TOKAÇ