Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akyol, eski okulunda seminer verdi

​​​​​​​Giresun Organ Bankası Derneği

​​​​​​​Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı Fırat Akyol, Giresun Namık kemal İlkokulu’nda görev yapan Öğretmenlere organ bağışı ve nakli konusunda seminer verdi.

Dernek Başkanı Akyol, “Kutsal bir görevi yapan Öğretmenlerimizi bilgilendirmek öte yandan 5 yılımı geçirdiğim okulumda seminer vermek farklı bir duyguydu. Bırakın dakikaların 1 saniyenin dahi insan hayatında ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya çalıştım. Bugüne kadar yazılı veya görsel basında karşılaştıkları Organ Bağışı ve Nakli konusunda bilgilerimi aktardım. Faydalı bir seminer olduğuna inanıyorum” dedi.

Herkesi organ bağışı yapmaya davet eden Akyol, “Organ Bağışı, her insanın gönülden katılması gereken bir olay. Gün gelip de bizimde organa ihtiyaç duyacağımız unutulmasın. Bilinçlendirme toplantıları ile organ bağış sayısının artacağına inanıyorum.

Bu sayede hastalarda umutlarını taze tutuyorlar. Sadece Giresun Merkez ve İlçelerde değil Türkiye’nin dört bir tarafında seminerler vermeye devam edeceğim. Çünkü bu topraklarda herkesin böylesi önemli bir konuda bilgilenmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor. Tüm insanları böylesi ulvi ve önemli konuda duyarlı olmaya ve destek vermeye davet ediyorum. Bırakabileceğiniz en güzel mirasın organ bağışı olduğunu sakın unutmayın” ifadelerini kullandı.