Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu’da doğalgaz tamamlandı, asfalt başladı

Giresun Belediyesi doğalgaz çalışmaları

Giresun Belediyesi doğalgaz çalışmaları tamamlanan Aksu Mahallesi’nde asfalt yol çalışmalarına başladı.
Bölgede inceleme yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, geçen yıl başlayan doğalgaz hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, hızlı bir şekilde asfalt yol yapımına başladıklarını söyledi.
Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç ile beraber çalışmaları yerinde takip eden Başkan Aksu, tüm mahallelerin sorunlarını çözümlemek, yaşam kalitesini yükseltmek için özen gösterdiklerini belirterek; “Aksu büyük bir mahallemiz. Burada geçen yıl doğalgaz hat çalışmaları başladı. Bu çalışmalar sırasında mahalle sakinlerimiz biraz sıkıntı çektiler. Fakat hizmetin gelmesi için başka çare de yok. Doğalgaz çalışması yapılırken bizim ekiplerimizde altyapı eksikliklerini gideriyor. Altyapı tamamlanmadan üstyapıya başlamıyoruz. Geçen hafta Kavaklar Mahallemizin asfaltını tamamladık. Ekiplerimiz ara bağlantıları yapıyor. Şimdi Aksu Mahallemizde kapsamlı bir asfalt çalışması yapıyoruz” dedi.
Aksu Mahallesi’nin çöp sorunu ile yıllardır mücadele ettiğini hatırlatan Başkan Kerim Aksu şunları ifade etti; “Muhtarımız Adem Önal bunun en yakın tanığıdır. 8 yıllık görev sürem içersin de çöp en büyük sorunumuz oldu. Artık Aksu Mahallesi’nin denizle buluştuğu yere çöp dökülmüyor. Mahallemiz ve şehrimiz bu olumsuzluktan kurtuldu. Tüm emeği geçenlere ve Aksu Mahallesi sakinlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.”
Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal, çöpten kurtulmanın tarihi bir olay olduğunu, mahallelerinin her türlü sorununun çözümünde Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yanlarında olduğunu, hizmet alanı oldukça geniş olan Aksu Mahallesi’nin her geçen gün büyüdüğünü sözlerine ekledi.