Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu; “Gücümüzü halkımızdan alıyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Hacısiyam Mahallesi Ülkü Sitesi sakinlerine misafir oldu.
Kendisini davet eden vatandaşları kırmayıp Ülkü Sitesi’ne giden Başkan Aksu, burada toplanan vatandaşlar ile sohbet edip, hatırlarını sordu. Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu buluşmada vatandaşlar Başkan Aksu’ya göreve geldiği günden beri şehrimiz adına yapılan tüm çalışmalarından dolayı teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.
Belediye Başkanı Aksu, vatandaşlarla yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunurken, gelen istek ve talepleri de dinleyip, tek tek not alarak ilgili birimlere konuları iletip, takipçisi olacağı sözünü verdi.
Göreve geldiği günden itibaren birçok çalışmaya, birçok yeniliklere imza attıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Kerim Aksu yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi; “Bu şehir küçük bir şehir değil. Her mahallesi, her sokağı ve her caddesinde bir emeğimiz var. Yaptığımız çalışmaları insan odaklı yapıyoruz. Bir caddenin, bir sokağın önce alt yapısını tamamlayıp, sonra üst yapısını yapıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılında büyük bir sel afeti yaşadık. Bunun yaralarını sarmak için büyük ölçüde alt yapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirdik. Vatandaşımızın ayağına su değmesin diye alt yapıya büyük önem verdik. Bugüne dek tüm yatırımlarımızı Giresun halkının ihtiyaçları doğrultusunda yaptık. İnsan odaklı hizmetler ürettik. Ben bu şehri ve insanlarını seviyorum. Onlar için çalışmayı, her zaman iç içe olmayı seviyorum. Bizim amacımız daha yaşanılabilir bir Giresun yaratmak.
Biz bu mevkilerde bir gün olmayacağız, ama bu şehirde yaşayacağız. Bu bilinçle, Giresun sevgisi ile çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.”
Bazılarının çıkıp bu zamanda kadar yapılan çalışmaları yok saymaya kalkıştığını vurgulayan Aksu sözlerine şöyle devam etti; “Belediye son 10 yıl içinde ne yaptı diyorlar. İnsanda biraz insaf olması gerekir. Nelerin yapıldığını görmemek için ya kör olmak, ya içeride olmak, ya da Giresun’dan bihaber olmak gerek. Eleştiri tabi ki olacak. Eğer eleştirilmez isek bizde bir sorun var demektir. Ama bunu da yaparken insanın birazda olsun elini vicdanına koyup, öyle konuş-ması lazım. Yaptıklarını, ettiklerini önce söyleyip teşekkür edeceksin, sonra şunları da yapmadı, etmedi diye eleştirebilirsin. Tabi ki eksikliklerimiz var. Yapamadığımız, tamamlayamadığımız projelerimiz var. Bunları yapmak, tamamlamak için bu şehre yaptığımız hizmetlerin devamını yapmak için bu yola baş koyduk. Benim ailem Giresun halkı. Bu yola çıkarken ben ailemi arkama aldım. Benim en büyük destekçim bu şehrin gönlü güzel olan insanlarıdır. Belediye başkanı seçildiğimde ilk yaptığım iş parti rozetimi çıkarıp, Giresun rozetini takmak oldu. Ve bunu kendime bir ideoloji olarak benimsedim. Bu şehre ve insanlarına hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettim. Sen onun adamısın, sen bunun adımısın hiçbir zaman demeyip, herkese eşit davrandım. Bu böyle oldu, bundan sonrada böyle olacaktır.”