Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksa’dan büyük doğalgaz hamlesi

AKSA’nın en büyük hamlesi

AKSA’nın en büyük hamlesi ise Ağustos ayında gelecek. Valilik önünde tıkanan doğalgaz hattı çalışması yeniden başlatılacak ve ilk etapta hastaneler bölgesine kadar doğalgaz hattı döşenecek. Giresun belediyesinin izin vermesi durumunda Teyyaredüzü’nün tamamı yılsonuna kadar doğalgaza kavuşturulacak.

Aksa’nın Giresun şehir merkezindeki yeni doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları sürüyor. Bugüne kadar şehrin doğu yakasındaki yerleşim yerlerini büyük ölçüde doğalgaza kavuşturan Aksa çalışmalarını halen Kapu Mahallesi, Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddesi üzerinde devam ediyor. Aksa Doğalgaz yetkilileri Giresun şehir merkezinde 25 bin abonenin doğalgaz kullanabileceğini ancak halen 10 bin abonenin doğalgaz kullandığını belirttiler. Yetkililer yeni hatla birlikte 5 bin daireye daha doğalgaz verilebileceğini söylediler.

HASTANELER BÖLGESİNE DOĞALGAZ GELECEK

Yetkililer Karayolları ile ilgili sorunun çözümlendiğini, Cemal Gürsel Caddesindeki çalışmaların tamamlanma sının ardından valilik önünden başlayarak Çıtlakkale mahallesinin ardından Batlama Köprüsünün altında geçilerek Gıda Tarım İl Müdürlüğü, FAE den hastaneler bölgesine kadarki alanda doğalgaz boru hattı çalışmasını başlatacaklarını ifade ettiler. Yetkililer Giresun Belediyesinin izin vermesi durumunda yılsonuna kadar Teyyaredüzü Mahallesinin tamamına doğalgaz hattı çekebileceklerini de bildirdiler.