Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Akhisar’ı devireceğiz”

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Kalan

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Kalan iki maçımızı kazanıp, diğer maçların sonucuna bakmaksızın Giresun halkının 44 senelik Süper Lig hayallerini gerçekleştireceğiz.”

TFF 1. Lig’de Süper Lig savaşı veren GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, Akhisarspor ve Tuzlaspor maçlarını kazanarak yeşil beyazlı camianın 44 yıllık hayallerini gerçeğe dönüştürmek istediklerini söyledi.

Ligde kalan iki maçlarını kazanıp Giresunspor’un adını Süper Lig’e yazdıracaklarını ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Çok uzun bir maratonun artık son iki haftasına girdik. TFF 1. Lig’de normal sezonun tamamlanmasına sadece iki maç kaldı. Bu maçlardan ilkinde cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde ligde kalması mucizelere bağlı olan Akhisarspor’u konuk edeceğiz. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok ve ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanacağız. Ardından Tuzlaspor deplasmanında elde edeceğimiz galibiyetle Giresun halkının 44 senelik Süper Lig hayallerini gerçeğe dönüştüreceğiz. Bu işin artık geri dönüşü yok” şeklinde konuştu.