Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akar’dan Başkan Aksu’ya sert tepki

AK Parti Giresun Merkez

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, “Giresun’un çöp sorununu çözdük” diye konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya sert çıktı.

Akar, Sayın Belediye Başkanı, katı atık birliği bünyesinde sadece Giresun Belediyesi’nin bulunduğunu sanıyor olmalı.  Buradaki birliktelik 13 belediyenin birliğidir ve ilçeleriyle birlikte tüm Giresun’un sorunudur.  Giresun’un olanı Giresun’a harcamak belediyelerin birinci önceliğidir. 10 Milyon TL’yi ben verdim demek bu tesisi ben yaptım demek değildir. En fazla nüfusa sahip olan Giresun Belediyesi olarak bu senin görevin ve kimseye de bir şey bağışlamadın. Sayın Giresun Belediye Başkanı katı atık bertaraf tesisini ben yaptım diyeceğine, sorumluluğunda bulunan aktarma istasyonunun eksikliklerini ve katı atık aktarma araçlarının temini kısmındaki aksaklıkları biran önce gidereceğim demelidir” dedi.

Akar, “Giresun belediyecilik hizmetlerine muhtaç hale gelmiştir, getirilmiştir. Katı atık birliği vasıtasıyla bu hizmetin Giresun’umuza kazandırılmasında emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere, katkıları olan değerli Milletvekillerimize, görev alan değerli Bürokratlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve hizmetin en güzeline layık olan Giresunlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.