Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Tatlı muhtarlarla buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili ve ikinci sıra Milletvekili adayı Adem Tatlı, seçim çalışmalarına Eynesil İlçesinde devam etti. AK Parti teşkilatında muhtarlar ile bir araya gelen Tatlı, daha sonra ilçedeki resmi kurum ve kuruluşları gezdi. Bazı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tatlı, Türkiye’nin artık başkanlık sistemine geçmesi gerektiğini vurguladı. Milletvekili Adem Tatlı muhtarların siyasetle ilgili görüşlerini belirtmelerini isterken muhtarların hemen hepsi ise, yol su ve elektrik ile ilgili sorunlarını dile getirdiler.
Tatlı, ülkede ve bölgede istikrarın sürmesi için 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu vurguladı. Tatlı, “Bütün ülkede olduğu gibi, Giresun’da da vatandaşlar hizmetlerin aksamaması ve hizmetlerin devam etmesi için AK Partiye oy vereceklerdir. Bu seçimleri çok önemsiyoruz. AK Parti zaten tek başına iktidara gelecek milletvekili sayısına ulaşacaktır bundan şüphemiz yok ancak başkanlık sistemine geçmek için ve yeni anayasa değişikliği için daha fazla milletvekili olması için sizden destek bekliyoruz” dedi.
Adem Tatlı’nın Eynesil çalışmalarına Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, İl Meclis Üyeleri Gürsel Yılmaz, Ziya Köse ve bazı partililer de katıldı.

Ahmet CEYLAN