Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de kongre hazırlıkları görüşüldü

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun İl Başkanlığında AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, İl Yürütme Kurulu Üyeleri ile 16 ilçe ve 8 Belde Başkanımız, 13 ilçe ve 6 Belde Belediye Başkanları, il Genel Meclis Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, 14 Şubat Cumartesi günü Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı 5. Olağan kongre hazırlıkları ile kongre süreci değerlendirildi.
AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın yaptığı açıklamada “Güzel fikirlerin ve olumlu görüşlerin çıktığı toplantımız kongre süreci bakımından son derece verimli geçti.
Toplantıda yine Giresun’umuz ile ilgili de konular gündeme gelerek, fikir alışverişlerinde bulundu.
Yine toplantıda 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerle ilgili hazırlıklar gözden geçirildi.
AK Parti Giresun Milletvekilimiz Mehmet Geldi, ilimize kazandırılan ve kazandırılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.
Kadın kollarımızda ilçe kongre süreçleri geçtiğimiz Pazar günü itibariyle tamamlandı. Gençlik kolları kongrelerimiz ise 3 ilçemiz dışında kongreler tamamlandı.
Toplantının son bölümünde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, TKDK projeleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yaparak ilçe ve Belediye Başkanlarımızla yatırım ve Hibe projeleri ile ilgili bilgiler vererek, neler yapılması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği yönünde istişare ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu” dedi.