Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de heyecanlı bekleyiş

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Tatlı, 8 Şubat’ta 19 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans yöntemiyle katılacağını kaydetti.

“HEDEFİMİZ 2023, 2053 VE 2071”

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresinin 8 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacağını açıkladı. Tatlı; “Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık” dedi. 7. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Tatlı, planların yapılıp, koordinasyon ekiplerinin kurulduğunu ifade ederek; “Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda il kongremizle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık ve genel merkezimizle paylaştık” dedi.

“YENİDEN KUCAKLAŞMA VESİLEMİZ”

Başkan Tatlı; “Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzda, geldiğimiz bu noktada Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Tek vücut halinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz il kongremiz vatandaşlarımızla yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır” diye konuştu