Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti 4 koldan meydanda!

Bu haberin fotoğrafı yok

Milletvekili genel seçimlerine 3 hafta gibi bir süre kala AK Parti Giresun Milletvekili Adayları Turhan Alçelik, Adem Tatlı, Mehmet Geldi ve Hatice Kocaoğlu seçim çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. AK Parti Giresun 1. sıra Milletvekili Adayı Turhan Alçelik, seçim gezilerini Giresun’un en uzak ilçesi Çamoluk’tan sürdürdü. Çamoluk ilçesini ziyaret eden Alçelik, esnafları ziyaret ederek, halkla kucaklaştı. Alçelik, Çamoluklu esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 2. sıra Adayı Adem Tatlı, seçim gezilerini merkezde esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. Tatlı, ülkede ve bölgede istikrarın sürmesi için 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak, görüştüğü esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Tatlı, “Haydi, Giresun 4-0 için oylar Ak Partiye” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili ve 3. Sıra Adayı Mehmet Geldi, Espiye ve Tirebolulu seçmenlerden yeni dönem için destek istedi. Geldi, 7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’nin hedefinin 400 milletvekilliği kazanmak olduğunu belirterek, “Türk halkının, 7 Haziran seçimlerinde yeni bir anayasanın yapılması için gerekli milletvekili çoğunluğunun oluşturulması adına AK Parti’ye gerekli desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.
AK Parti Giresun 4. sıra Milletvekili Adayı Hatice Kocaoğlu, Espiye ilçesinde esnaf ziyareti yaparak halkla buluştu. Espiyeli seçmenlerden destek isteyen Kocaoğlu’na özellikle kadın seçmenlerin ilgi alakası dikkat çekti. Espiyeli kadınlar, Kocaoğlu’nu milletvekili olarak görmek istediklerini ifade ettiler.