Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahşap Oyma Seti Nedir?

Ahşap oymacılığı, günümüzde oldukça

Ahşap oymacılığı, günümüzde oldukça popüler olan sanatlar arasında yer alıyor. Ahşap oymacılığı için gerekli olan aletlerin olduğu set ise ahşap oyma seti olarak biliniyor. Boş zamanlarınızda hobi olarak sizler de ahşap oyma yapabilirsiniz. El işçiliğinizi ilerletmek ve ortaya kaliteli tablolar çıkarmak için dilediğiniz desende işlemler yapabilirsiniz.

Ahşap Oyma Malzemeleri

Ahşap oyma sanatında kullanılan ahşap oyma seti içerisinde birbirinden kaliteli malzemeler yer alır. En önemli malzemeler arasında ahşabı oymak için gerekli olan bıçaklar yer alıyor. Setlere göre değişiklik gösteren bıçak sayıları genellikle 8’li ya da 12’li olarak değişiyor. Dilediğiniz boyuta getirmek için testereler, zımparalar mevcuttur. Ahşabı parlatmak için de metal parlatıcı kremler yer alır.

Ahşap Oyma Seti Fiyatları

Günümüzde boş vakitleri değerlendirmek ya da sanatla arası iyi olan bireylerin yaptığı ahşap oyma sanatı için kullanılan ahşap oyma seti fiyatları da oldukça uygundur. Setin markasına göre fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Kaliteli setlere sahip olmak için https://www.guvensanat.com/ahsap-oyma link adresine tıklayabilirsiniz.