Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afiliasyon Protokolü imzalandı

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesindeki

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesindeki doktorlarında ildeki Devlet hastanelerinde çalışmasını öngören afiliasyon protokolü dün Ankara’da Başbakan yardımcısı Nurettin Canikli’nin başkanlığındaki toplantıda imzalandı.

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arasında afiliasyon (ortak kullanım) protokolü imzalandı.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin makamında gerçekleşen törende AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, Giresun İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ahmet Bal ve Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan H. Arslantürk hazır bulundular. Önümüzdeki günlerde yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak halkımıza hizmet verecek.