Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABD’de Giresunlular boş durmuyor

New Jersey eyaletinin Paterson

New Jersey eyaletinin Paterson şehrinde Main Street, üzerine ustasından yeni bir Karadeniz pidecisi Pide 28 adında salon açılıyor New Jersey eyaletinde Espiyeli iş adamından Nureddin Kukul, Türk Restoranlıları ile ünlü Paterson şehrine Karadeniz pidesi “Pide 28” adında yeni Lahmacun ve Pide salonu açıyor. Farklı lezzetler ile yakın bir zamanda hizmete açılacağı duyuruldu. Karadeniz Pidesini yurt geneline ve Amerika’ya yayan uzun yıllardan bu yana da Paterson şehrinde Karadeniz Pide ve lahmacun işletmeciliği yapan Nureddin Kukul, Pide 28 adında yeni bir iş yeri açma hazırlığında olduğunu açıklandı. İşletmeciliğini Nureddin Kukul’un yapacağı Pide 28 Salonu’nda kıymalı, kaşarlı, kuşbaşılı, sucuklu, karışık, dört mevsim, tavuklu ve ıspanaklı pide çeşitlerinin yanı sıra lahmacun da servis edileceği belirtildi.

KARADENİZ PİDECİSİ VE MUCİTLERİNDEN NUREDDİN KUKUL, İDDİALI HAZIRLANIYOR

İşletme sahibi Nureddin Kukul, yaptığı açıklamada; Paterson Main Street üzerinde PİDE 28 olarak farklı lezzetler ve Karadeniz pide çeşitleriyle müşterilerimizin hizmetinizde olacaklarını Pide 28, Pide ve Lahmacun Salonu, New Jersey eyaletinde Türk iş yerleriyle ünlü Paterson şehrinde (1136 Main Street Paterson, New Jersey) adresinde kısa süre sonra hizmete açılacağını belirtildi.

Kukul, haftanın 7 günü sabah saat 10.00 ile gece 23.00 saatleri arasında hizmet verecek işletmede çok farklı yenilikler ve farklı lezzetlerinde sunulacağını, ev ve işyerlerine paket servisi yapacaklarını belirten işletme sahibi Kukul, hazırlıklarımız sürüyor çok kısa zamanda içerisinde müşterilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

Hasan Çelik/ABD