Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6 milyonluk su yatırımı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu; “Geleceğe yatırım yapıyoruz. Şehrimize 6 milyon lirayı bulan yeni su kuyuları kazandıracağız” dedi.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Aksu Mahallesi’nde yapılan sondaj sonucunda bulunan iki adet su kuyusunun devreye alınması için çalışmalar hızlandı. Şehir genelinde aşırı sıcaklardan dolayı su debilerinin azalması nedeniyle yaşanan sıkıntıların önüne geçmeyi planlayan Giresun Belediyesi, bu iki su kuyusunu devreye almasıyla birlikte bu sıkıntıların büyük bölümünün önüne geçecek.

“GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”

Göreve geldikleri günden itibaren yaşanan sorunun çözümü için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade eden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Son yıllarda ciddi anlamda kuraklık sorunlarını da dikkate alarak, yaşamın vazgeçilemez kaynağı olan içme suyunu her bireye düzenli ve sürekli bir biçimde ulaştırmak için çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyoruz. Bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni su kuyularında nihai sonuca ulaştık. Arkadaşlarımız su kuyularının ana şebekeye aktarılması konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Geleceğe dönük bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Su sıkıntısının yaşanmaması için önlem alıyoruz. Yapılan yatırım ve iyileştirmeler ile su kesintileri ve temiz içme suyu sorununu problem olmaktan çıkartarak halkımıza hizmet olarak sunuyoruz. Vatandaşlarımızın sorununu hızlı bir şekilde çözmeye ve halkımıza kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.