Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

450 POLİSLE HUZUR OPERASYONU

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk: “Daha huzurlu, daha güvenli, daha iyi yaşanabilir bir Giresun için hep birlikte’ sloganı ile çalışıyoruz”

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 450 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Umuma açık yerlerde ve trafikte yapılan uygulamada, genel arama, GBT kontrolü ve kimlik kontrolü yapıldı. Uygulama hakkında bilgiler veren Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, göreve başladıklarında ‘daha huzurlu, daha güvenli, daha iyi yaşanabilir bir Giresun için hep birlikte’ sloganıyla yola çıktıklarını söyledi. Huzurlu bir şehir yolunda her geçen gün çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Öztürk, “Giresun, aslında Karadeniz bölgesinin en huzurlu şehirlerinden biri, bu huzurun teminlerinde polisiye tedbirler neyi gerektiriyorsa onların hepsini alıyoruz” dedi.
“Giresun il merkezimiz başta olmak üzere 15 tane ilçemizde olmak üzere toplam 450 personel ile genel asayiş uygulaması yapıyoruz” diyen Öztürk, “Ekiplerimizin başında amirlerimiz var. Bu uygulamada özellikle vatandaşın huzuruna yönelik çalışmayı hedef gösterdik arkadaşlarımıza. Gerekli makamlardan arama kararları alındı. Daha huzurlu bir şehir için aramıza sızmış varsa yanlış insanlar onların bulunması ve adalete teslimi ile ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını yapacaklar” dedi. Saat 20.00 itibariyle il merkezi ile aynı anda 15 ilçede de başlayan uygulama saat 22.00 itibariyle sona erdirildi.

Haber: Yeşilgiresun