Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

36 aday adayı yarışacak

AK Parti’de 1 Kasım’da

AK Parti’de 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için başvuruda bulunan aday adaylarının kesin listesi belli oldu. AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada Giresun’dan aday olabilmek için 36 ismin kesin başvuruda bulunduğu bildirildi.

LİSTEDE ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ, BÜROKRAT VE İŞ ADAMI BULUNUYOR
AK Parti’nin 36 kişilik aday adaylığı listesinde çok sayıda milletvekilinin yanı sıra eski il ve ilçe başkanları ile bürokrat ve iş adamının bulunması dikkat çekiyor.
Başvuruda bulunanlar arasında Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli’nin 1.sıradan aday gösterilmesine kesin gözü ile bakılırken diğer sıralamalar için büyük bir mücadele yaşanacağı dillendiriliyor.

LİSTEDE KİMLER VAR
AK Parti’nin aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri  şunlar: Nurettin Canikli, Abdullah Güney, Adem  Tatlı, Adnan Sağlık, Ali Emir, Ali Zafer Topşir, Ayhan Akten, Aytekin Şenlikoğlu, Celalettin Semih Kunak, Cemal Öztürk, Cihan Harman, Dursun Karahasan, Emine Özcan, Ercan Türk, Erol Aktay, Ertuğrul Melikoğlu, Fatih Dölek, Hasan Turan, Hatice Kocaoğlu, Hüseyin  Besli, İbrahim Topal, Mehmet Geldi, Mehmet Kostakoğlu, Mehmet Macun, Mustafa Demirci, Mustafa Karadeniz, Mustafa Kurtulmuşlu, Oktay Gül, Özgür  Okusal, Sabri Öztürk, Salih Yılmaz, Selahattin Süleymanoğlu, Serdar Demirkan, Süleyman Servet Bozbağ, Tayip Kardeş, Turhan Alçelik.