Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“3 puan için gidiyoruz”

Çotanakların Başkan Vekili İsmail

Çotanakların Başkan Vekili İsmail Kurt; “Fatih Karagümrük maçını kazanıp ligin ikinci yarısındaki çıkışımızı sürdürmek amacındayız.”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Başkan Vekili İsmail Kurt, İstanbulspor maçının olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenmesinin ardından takım olarak Fatih Karagümrükspor karşılaşmasına odaklandıklarını söyledi.

Karagümrük deplasmanında Giresunspor’u çok zor bir müsabakanın beklediğini ifade eden Kurt, “Lig devam ediyor. Bu hafta İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrükspor’a konuk olacağız. Bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Her maça olduğu gibi Karagümrük maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Yine çok zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor. Ne kadar zor olursa olsun Fatih Karagümrükspor müsabakasını kazanıp, çıkışımızı sürdürmek amacındayız” şeklinde konuştu.

“İSTANBUL DEPLASMAN DEĞİLDİR!”

İstanbul’da yaşayan Giresunspor taraftarlarıyla kucaklaşmak için sabırsızlandıklarını ifade eden Kurt, “Giresunspor için İstanbul’un deplasman olmadığını daha önce defalarca dile getirdik. Karagümrük maçında da taraftarlarımızın bizi yine yalnız bırakmayacaklarını çok iyi biliyoruz. Gurbetteki taraftarlarımızla buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Fatih Karagümrükspor’u devirip bütün taraftarlarımıza ve camiamıza bu zorlu maçta galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.