Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun Devrim Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı arkasında kurulan alanda tebrikleri kabulüyle başlayan kutlamalar, sahil bulvarındaki törenle devam etti.

Kaymakam Çorumluoğlu, törende yaptığı konuşmada, ortak hedefin herkesin demokrasi ve hürriyet içerisinde yaşadığı, hak ve özgürlüklerin evrensel standarda ulaştığı bir Türkiye olduğunu söyledi.

Son günlerde ülkenin içeride ve dışarıda ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldığına değinen Çorumluoğlu, "Unutmayın ki vatanımıza karşı gerçekleştirilen saldırılarda hedef Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğü, vatandaşlarının milli birlik ve beraberliğidir. Bu topraklarda bin yıldır süre gelen birliğimizi korumak en büyük hedeftir. Cumhuriyeti hep birlikte kurduk, hep birlikte koruyacağız." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından program resmi geçit töreniyle sona erdi.

– Alaplı

Alaplı ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Alaplı Spor Sahası'nda düzenlenen kutlamaların açılış konuşmasını yapan Kaymakam Vedat Yılmaz, "Bizlere, vatanı ve milletimize emanet eden ecdadımıza, bu yolda şehit olan gazi ve kahramanlarımıza, büyük devlet adamlarımıza ve askerimize her zaman minnettarız." diye konuştu.

Kutlama programı öğrencilerin gösterileri ve tören geçişiyle sona erdi.