Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

GİRESUN (AA) – Giresun'un

GİRESUN (AA) – Giresun'un Eynesil, Şebinkarahisar, Doğankent, Keşap, Şebinkarahisar ve Yağlıdere ilçelerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.

Eynesil ilçesindeki tören, Kaymakamlık binası önündeki alanda gerçekleştirildi.

Burada konuşan Eynesil Kaymakamı Mustafa Temiz, Cumhuriyetin Türk milletine sunulmuş, emanet edilmiş bir armağan olduğunu söyledi.

Tören, şiirlerin okunması ve çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

– Şebinkarahisar

Şebinkarahisar ilçesindeki tören spor salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakamı Taner Tengir, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 96'ıncı yılının kutlandığını söyledi.

Tengir, Türk milletinin mazluma kucak açan, zalime kükreyen millet olduğunu vurgulayarak, "Zaman bize gösterdi ki içimizdeki her farklı düşünce ayrı bir değerdir. İçimizdeki her farklı ses ayrı bir ahenktir, yeter ki bize düşen sorumlulukları yerine getirelim, milletçe azmedelim, çok çalışalım." diye konuştu.

– Doğankent

Doğankent ilçesinde de Doğankent Ortaokulu bahçesinde yapılan törene, Kaymakam Tuncay Karataş, Belediye Başkanı Rüşan Özden, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

– Keşap

Keşap ilçesindeki Bir Sevdadır Caddesi'nde düzenlenen törende, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu, konuşmalar yapıldı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyeti kuruluşunun 96'ıncı yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını ifade etti.

– Yağlıdere

Yağlıdere ilçesinde de Cumhuriyetin 96'ıncı yıl dönümü törenle kutlandı.

Anadolu Lisesi bahçesindeki törende konuşan Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, Cumhuriyet'in Türk milletine ve gençliğine bırakılmış en büyük miras, vazgeçilmez değer olduğunu vurguladı.