Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 milyona yakın kaynak gönderildi

AK Parti Genel Başkan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli; “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla şehrimizde yaşanan afetin yaralarının sarılması, vatandaşlarımızın zararlarının karşılanabilmesi için ilk etapta 20 milyona yakın bir kaynak gönderildi.”

GİRESUN TARİHİNİN EN BÜYÜK AFETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun’da yaşanan afetin Giresun tarihin en büyük afeti olduğunu söyledi. “Çok büyük bir tahribat ve çok büyük bir yıkım söz konusu” diyen Canikli, “Bir kez daha bu afette hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yaşanan acının tarifi yok. Allah bizi daha büyük afetlerden korusun” dedi.

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ

“Yaşadığımız büyük afetin yaralarının sarılabilmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilk andan itibaren Devletin bütün imkanları, bütün kaynakları seferber edilmiş durumda” diyen Canikli, “Bütün vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, fındığı, araçları sele giden vatandaşlarımızın kayıplarının telafisi yapılacak, zararları karşılanacak. Sayın Cumhurbaşkanımız yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ediyor” şeklinde konuştu.

BÜTÜN ZARARLAR KARŞILANACAK

Canikli, “Yine Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilgili Bakanlarımız burada. Bütün kaynaklar seferber edildi. Tüm zararların karşılanması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız talimatı verdi. İlk etapta 20 milyona yakın bir kaynak gönderildi. Yaraların sarılması noktasında, zararların telafi edilmesi, tahribatın izlerinin silinmesi noktasında çok hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için, hayatın normale dönmesi için gerekli talimatlar verildi” ifadelerini kullandı.