Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 MAHALLEDE BÜYÜK SEVİNÇ!

Giresun Belediye Başkanı Kerim

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun Teyyaredüzü ve Aksu Mahallelerinde doğalgaz çalışması başlatılacak açıklaması nüfusu 30 bini geçen iki büyük mahallede büyük sevinç yarattı. Başkan Aksu’nun arızalar nedeni ile hemen her gün elektriksiz kalan Teyyaredüzü Mahallesi’nde de çalışmalar başlatılacağını açıklaması yörede sevinçle karşılandı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun Teyyaredüzü ve Aksu Mahallelerinde doğalgaz çalışmalarının başlatılacağını açıklaması her iki mahallede oturan binlerce vatandaş arasında büyük sevinç yarattı. Sosyal medya üzerinden Başkan Aksu’ya yağan mesajlarda vatandaşlar teşekkür ettiler.

ÇALIŞMALAR EKİM’DE BAŞLIYOR

Giresun’un gerek konut sayısı, gerekse yaşadığı nüfus bakımından en büyük iki mahallesi konumunda bulunan Teyyaredüzü ile Aksu mahallelerindeki doğalgaz kazı çalışmasının Ekim ayı başından itibaren başlayacağı açıklandı. Her iki mahallenin 2017 kışında doğalgaz kullanabileceği belirtiliyor.

ELEKTRİK ARIZASI İLLALLAH DEDİRTTİ

Öte yandan Teyyaredüzü Mahallesi’nde sürekli meydana gelen elektrik arızaları da burada yaşayanları adeta illallah dedirtti. Bu konuda da Aksa ile geçen hafta sonu yapılan toplantıda bölgeye yeni trafoların konulması ve arızaların böylelikle asgariye indirilmesi planlandı. Aksa yetkilileri belediye tarafından belirlenecek olan bölgelere ilave yeni ek trafoların konulacağını belirttiler.