Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serbest piyasadan vazgeçiliyor!

Bu haberin fotoğrafı yok

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fındık ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından ,bir müjdeli haber de Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’tan geldi. Kurtulmuş, fındıkta serbest piyasa koşullarında devam edilemeyeceğini bildirdi.

Hafta sonunda çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan yardımcısı ve hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Ordu’nun sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda en önemli gündem maddesini fındık oluşturdu. Fındıkta yaşanan sorunların konuşulduğu toplantıda, Numan Kurtulmuş’tan üreticilere müjdeli haber geldi. Alan bazlı Gelir Desteğinin devam edeceğini açıklayan Kurtulmuş, serbest piyasa ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

BAKANLAR KURULUNDA KONUŞULACAK

Toplantının detayları ile ilgili açıklamalarda bulunan TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, “Toplantıda Sayın Numan Kurtulmuş, fındık üreticilerine önemli mesajlar vermiştir. Özellikle fındık fiyatı konusuna değinen Sayın Kurtulmuş, fındıkta ki sorunların yakından takip edildiğini, serbest piyasa koşullarında devam edilemeyeceğini kaydetti. Konunun kısa süre içerisinde Bakanlar Kurulu’nda değerlendirileceğini ifade etti” dedi.