Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10. Giresun Günleri hazırlıkları sürüyor

Geleneksel İstanbul Giresun günleri

Geleneksel İstanbul Giresun günleri hazırlık toplantısı Giresun federasyonu genel merkezinde yapıldı.

Giresun Federasyonu, 10. Giresun Günlerinin hazırlıklarını gözden geçirmek ve yapılacaklar üzerinde fikir alışverişi yapmak üzere yoğun ve geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.
Giresun Federasyonu yönetim kurulu ve Federasyona bağlı dernekler ile Giresun Medya Platformu üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantı, Giresun Federasyonu’nun Merter’deki merkezinde gerçekleştirildi.

Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu’nun Giresun Günleri protokol davetiyelerini vermek üzere Giresun’a gittiği toplantıya Başkanlık yapan Giresun Federasyonu Başkan vekili ve Esenler Belediye Başkan yardımcısı Faruk Aydın; “Önümüzdeki günlerde yoğun bir gündemimiz var bildiğiniz üzere sizlerin himayesinde Yenikapı’da miting alanında 20-21-22-23 ve 24 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Giresun günlerimiz var, onun öncesinde 16 Ekim Pazar günü Taksim’de işaret fişeği olan büyük yürüyüşümüz var.

Bu büyük organizasyona yönetim kurulu olarak hazırlıklarımızı tamamladık, sizlerin desteği ve organizasyonu ile hemşerilerimizin her yıl özlemle beklediği ve geleneksel hale gelen Giresun Günleri buluşmaları bu yıl ilk defa Yenikapı’da yapılacak ve Giresunluların yanı sıra binlerce İstanbullu Giresun’un tarihini ve kültürünü tanıma fırsatı bulacak.

Giresun sivil toplum kuruluşlarının burada olması “Giresun Günlerine” sahip çıkması anlamına gelen bu tür toplantılar ilerleyen günlerde bölge toplantıları halinde devam edecektir. Bütün ilçelerimizden gelen bu tür destek ve katılım Giresun Günleri’ni Giresun’un öncü markası haline getirmektedir. Bu da Giresun açısından çok sevindirici bir durumdur, hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.